Over Rebel Lady

Betaalbare dameskleding & accessoires met een mix van stoer & tijdloze basis collectie. Wekelijks nieuwe aanvulling, lage prijzen en een luxe uitstraling

Mierloseweg 51-A,
5707 AC Helmond

Contact

Over ons

Mijn naam is Monique Overberg, 42 jaar en trotse mama van een prachtige dochter van 11 jaar.  

De bedrijfsnaam Rebel Lady heb ik gekozen omdat ik houd van kleding die net anders is dan anders. Stoer met goede basics combineren is mijn uitgangspunt. Betaalbaarheid is een must! 

Bij Rebel Lady vind je betaalbare dameskleding & accessoires met een mix van Stoer & Klassiek (basis) met aparte details, daar hou ik van! We streven ernaar om wekelijks nieuw aanbod aan te bieden dat Uniek, handmade is of past bij Rebel Lady. Wij houden van kwaliteit met uitstraling voor een zeer betaalbare prijs! Ook bieden wij van ieder item maar een beperkte oplage of maatserie aan. Dit is een bewuste keuze om te voorkomen dat iedereen met hetzelfde item gespot wordt en om de doorloopsnelheid van onze collectie te garanderen.

Gezien de drukte in de winkel is het niet mogelijk onze gehele voorraad te fotograferen en op de website te plaatsen. Wil je alles zien, dan zien we je graag in onze winkel!

Zie je iets dat je aanstaat maar heb je niet de mogelijkheid te komen kijken, neem dan gerust contact op, wij hangen het met liefde & plezier maximaal een weekje voor je achter!

Je kunt de gehele collectie vinden in onze fysieke winkel aan de :

Mierloseweg 51-A te Helmond. Hier vind je zowel onze kleding als accessoires.

Geopend:

Donderdag van 10.00-17.00u

Vrijdag van 10.00-17.00u

Zaterdag van 10.00-17.00u

Zo af & toe sluiten wij aan bij leuke evenementen op locatie en natuurlijk vind je ons via diverse Social Media kanalen waaronder onze website, Facebook en Instagram pagina.

Wil jij liever PRIVE winkelen met een eigen groep vriendinnen, familie of collega's, dan bieden wij ook de mogelijkheid om op een avond in overleg een PRIVATE SHOPPING in te plannen. Wij verzorgen een hapje en drankje en de gastvrouw krijgt een shoptegoed om te besteden op deze avond.

Tot snel.

Liefs Monique

Rebel Lady

 

 

 

PRIVATE SHOPPING

Openingstijden

Hieronder staan de openingstijden van Rebel Lady.

maandag


dinsdag


woensdag


donderdag


vrijdag


zaterdag


zondag


Alle openingstijden

Bekijken