Faq

Hebben jullie ook een fysieke winkel

Ja, wij hebben per 1 september 2015 een fysieke winkel. Je kunt ons vinden aan de Mierloseweg 51-A te Helmond. Hier zijn we op do/vr/za geopend van 10-17u. Ook kun je onze accessoires bewonderen in de Shop in Shop bij Dstress, Dorpsstraat 127 in Stiphout.

 

Kan ik bij jullie ook pinnen

Ja, bij ons kun je pinnen. 

Hoe vaak wisselt de collectie

Onze collectie wisselt circa 1-2 wekelijks.

 

Doen jullie ook grote evenementen

Ja, wij zijn met enige regelmaat te vinden op grote evenementen. Zoek je een standhouder? neem gerust contact op via telefoon of e-mail en we gaan kijken of onze agenda's bij elkaar aansluiten.

 

Hoe boek ik Rebel Lady voor een VIP Event

Wil je dat Rebel Lady bij je langskomt op locatie. Bel ons of stuur een e-mail en we gaan kijken of onze agenda's bij elkaar aansluiten. 

 

Hoe kan ik bestellen

Wil je iets bestellen? Een greep uit ons assortiment presenteren wij op de website onder het tabje COLLECTIE. Omdat wij streven naar een verkoopprijs onder de 100 euro en wekelijks nieuwe aanvoer van collectie hebben is het bijna onmogelijk onze gehele collectie te laten zien en daarom hebben wij ook geen webshop. Bel ons of stuur een e-mail met het product dat je graag zou willen. We kunnen het versturen maar je mag het natuurlijk ook op komen halen in onze winkel te Helmond.

 

Hoe kan ik betalen

Wil je je bestelling betalen. We hebben Ideal aangevraagd en zijn achter de schermen hard aan het werken aan de algemene voorwaarden. Je mag het overmaken naar onze zakelijk rekening indien je het verstuurd wilt hebben OF pinnen/contant betalen bij ophalen in de winkel te Helmond.

 

IK HEB EEN KLACHT

Wat vervelend om te horen. bel of e-mail ons om welk artikel, de aankoopprijs, aankoopdatum en de klacht. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op en proberen een zo passend mogelijke oplossing te vinden.